• 1
  • 2
  • 3

Καλώς ορίσατε στην εταιρεία "Δίκτυο Γιαννακόπουλος Α.Ε.".

Καλώς ορίσατε στον επίσημο ιστότοπο ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς προϊόντων καπνού στην Ελλάδα. Έχοντας το προνόμιο και την τιμή να ανήκουμε στο Δ.Ι.Κ.Τ.Υ.Ο. των 15 διαπιστευμένων διανομέων ειδών καπνού πανελλήνιας εμβέλειας, προτεραιότητά μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας κάθε τι που σχετίζεται με τη φιλοσοφία, την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, με το απόλυτα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, καθώς και με το εύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών, αλλά και των δυνατοτήτων μας.

Επιπλέον, το λιγότερο που οφείλουμε να σας προσφέρουμε, πέρα από μία ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας μας, είναι η καλύτερη δυνατή και αποτελεσματικότητερη κάλυψη των αναγκών σας. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας ώστε ν' απαντήσουμε σε κάθε σας αίτημα ή απορία με σαφήνεια και επαγγελματισμό.

Γιατί, πάνω απ' όλα, στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τις ανθρώπινες ανάγκες των συνεργατών και των πελατών μας καθημερινά, με άξονα τη βιωσιμότητα, την ανάπτυξη και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.